top of page

Groupe de sustainablecoconutpa

Public·57 members

Axşam işlərimi yekunlaşdırdıqdan sonra evdə bir qədər boş vaxtım olur və həmin vaxtı internetdə fərqli bir seçimlə keçirmək istəyirəm. Mənim üçün platformanın telefondan rahat açılması, əsas bölmələrin tez tapılması və istifadəyə başlamağın çox vaxt aparmaması vacibdir. Azərbaycanda belə xidmətləri araşdırarkən yalnız dizayna deyil, səhifələrin sürətinə, texniki sabitliyə və ümumi istifadə rahatlığına da baxmaq istəyirəm. Sizcə, seçim zamanı hansı göstəriciləri müqayisə etmək daha məqsədəuyğundur?

15 Views
Kiloper Ferk
3 days ago

Yeni bir onlayn platformada qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl mən ilk növbədə səhifənin düzgün ünvanını yoxlamağa üstünlük verirəm. Sonra qeydiyyat formasında hansı məlumatların tələb olunduğuna və istifadə qaydalarının necə izah edildiyinə baxıram. Bu mövzuda məlumat axtaranlar səhifəsinə nəzər sala bilərlər. Məncə, qeydiyyatdan əvvəl təqdim olunan məlumatları sakit şəkildə oxumaq daha yaxşıdır. Xüsusilə şəxsi məlumatların daxil edildiyi platformalarda tələsməmək vacibdir. Qaydaları və şərtləri başa düşdükdən sonra insan artıq özü qərar verə bilər. Mən ümumiyyətlə internetdə hər hansı yeni xidmətlə tanış olarkən əvvəlcə araşdırma aparıram, sonra seçim edirəm. Bu, bir neçə dəqiqə vaxt aparır, amma hansı addımı atdığını əvvəlcədən bilməyə kömək edir. Hesab təhlükəsizliyi və məlumatların düzgün daxil edilməsi də diqqətdən kənarda qalmamalıdır.

bottom of page